Σκι στο Χιονοδρομικο Κεντρο Παρνασσου

Για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ, στην Αράχωβα υπάρχει το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, ένα από τα πλέον σύγχρονα οργανωμένα και εξοπλισμένα της Ελλάδας. Το Χιονοδρομικό Κέντρο είναι ιδανικό τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους λάτρεις του σκι και του snowboard. Επίσης μπορεί κάνεις να απολαύσει και το ορειβατικό σκι.

Ορειβασια & Πεζοπορια

Η Αράχωβα προσφέρεται για πεζοπορία μέσα στο ελατόδασος του Παρνασσού και για ορειβασία. Υπάρχουν πολλά Εθνικά μονοπάτια, μια μοναδική διαδρομή είναι το Εθνικό μονοπάτι 22, που έχει μεγάλες αποστάσεις, και του οποίου όποιο τμήμα και αν περπατήσετε θα το απολαύσετε σίγουρα.

Ποδηλασια

Το φυσικό περιβάλλον της Αράχωβας και της ευρύτερης περιοχής προσφέρεται για ποδήλατο βουνού σε ορεινούς δασικούς δρόμους και μονοπάτια που θα σας μαγέψουν.

Αλεξιπτωτο πλαγιας

Για τους πιο τολμηρούς υπάρχουν σχολές για αλεξίπτωτο πλαγιάς, γνωστό και ως παραπέντε, με έμπειρους εκπαιδευτές που θα σας βοηθήσουν. Απογειωθείτε από το λιβάδι έχοντας μπροστά σας τα μαγευτικά τοπία της Αράχωβας και προσγειωθείτε στους Δελφούς. Μία εκπληκτική θεά περιμένει να σας υποδεχτεί.